Продаж монет за найкращими цінами в Україні

Предмети старовини завжди цінувалися колекціонерами. Особливо з дорогоцінних металів. Одна монета може зробити її власника багатшим.

Багато людей не знають справжньої цінності предметів старовини, тому багато сайтів пропонують не тільки вигідно продати їх, але і безкоштовно оцінити. На сайті Скупка монет можна швидко оцінити будь-яку монету по фото. Наш сайт допоможе вигідно продати старовинні золоті монети. Ми готові прийняти старі монети різних країн, будь-якої гідності. Безкоштовна оцінка онлайн допоможе визначити її вартість і за згодою продати її через Інтернет. Спробуйте зробити оцінку монет і переконайтеся самі! https://skupkamonet.com.ua/ru/13-slabirovanie-monet.

Як формується ціна на золоті монети

На золоті монети, які розміщені на інтернет-порталі, вказується попередня ознайомча ціна. Точну вартість визначають за станом виробу, тому вона може як зменшуватися, так і збільшуватися. Остаточна вартість буде залежати від наступних факторів:

  1. Число викарбуваних монет-вартість прямо пропорційна рідкості монет.
  2. Монети, що залишилися на сьогоднішній день, які залишилися в ідеальному стані.
  3. Вид випуску — регулярний чекан, пробний, переплутка, колекційний, ювілейний випуск, пам'ятна або інвестиційна монета. Зазвичай, інвестиційні дорогоцінні гроші оцінюють за ціною металу, де головною метою такої покупки є інвестиції в золото.
  4. Зовнішній вигляд монет. Екземпляри без ознак зносу будуть коштувати в кілька разів дорожче монет з ушкодженнями.
  5. Присутність відхилень від загального тиражу у окремих грошей, наприклад, варіації штампування.
  6. Дата випуску — старі монети вище цінуються.
  7. Співвідношення попиту і пропозицій. Чим більше бажаючих, тим вище ціна.

Отже, вартість монети буде залежати від її цілісності (стану), рідкості, епохи історії, що цікавить колекціонерів. Монети в Києві, продаж монет за найкращими цінами в Україні

Оцінка монет проводиться фахівцями, з відповідною освітою і великим досвідом роботи. Онлайн оцінка вартості монет по фото — це швидка і якісна процедура, яка відповідає всім встановленим критеріям. Результат висилається продавцю на пошту і якщо його влаштовує вартість оцінки, то монета може бути виставлена на нашому сайті для подальшого продажу. Завантажте фото, дізнайтеся вартість і знайдіть кращу пропозицію. Своїм клієнтам ми пропонуємо вигідні ціни і хороші умови для співпраці.